Reviews

ONZE ZEER TEVREDEN KLANTEN

Gwen van Haften

Uitstekende service! Vakbekwame en nette verhuizers, die weten wat ze doen en die zelfs bij 30 graden vrolijk blijven, wanneer ze naar twee hoog via de trap moeten. Scherpe prijs, geen toeslag op zondag!

Robert Vermeiren

Heel hard werkende sympathieke en ervaren verhuizers. Hoewel onze verhuis veel groter was dan gedacht, hebben ze op vrijdag maar liefst tot bijna 22u doorgewerkt om ons over te krijgen. Terwijl ze morgen om 8 u weer aan de bak moeten. Top.

Onze klanten houden van onze service en aandacht voor veiligheid en detail.

Vraag nu gratis een offerte aan en laat ons uw verhuizing verzorgen tot in de puntjes!

Gratis offerte aanvragen

Karzan Fatah

Zojuist de beste verhuizers gehad. Hele goede service, erg snel en vakkundig. De jongens zijn ook super vriendelijk. Wij raden iedereen aan die gaat verhuizen om het via dit bedrijf te laten doen, je zult er geen spijt van krijgen.

Claudia Krumme

Helaas weet ik de namen niet meer van de drie jongens die mij vandaag hebben geholpen met verhuizen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik echt super tevreden ben over deze jongens. Super vriendelijk, behulpzaam en sterk. Vorige week hebben 2 andere jongens van dit bedrijf mij geholpen die ook al zo fijn waren om mee samen te werken. Al met al kan ik niets anders zeggen dan dat dit bedrijf een echte aanrader is als je op een professionele, betaalbare manier geholpen wilt worden.

Jacqueline Koopmanschap

Vandaag hebben Naïm en Senna ons helpen verhuizen. Het ging om en hoeveelheid grote en stukken en een aantal dozen. Het waren keurige vriendelijke jongens. Naïm was duidelijk een meer ervaren verhuizer. Eide hebben hard en goed gewerkt. Ze gingen voorzichtig om met onze spullen en hadden voldoende en goede materialen bij zich. De verhuizing is vlot gegaan.

Lees meer over onze verhuisliften

BEL ONS NIET, WIJ BELLEN U

Teruggebeld worden?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en laat ons u terugbellen om over uw verhuizing te praten.