U gaat in of dichtbij Woerden wonen? Dan is het misschien handig om gebruik te maken van een verhuislift. Een verhuislift kan u helpen wanneer u een hoop zware spullen heeft die u wilt verplaatsen of als u hoog gelegen woont.

Wat wij vaak terughoren bij klanten is dat zei gebruik willen maken van een verhuislift omdat de lift in hun appartementencomplex / flat te klein is. Dit is wanneer een verhuislift huren in Woerden goed van pas kan komen. Met een verhuislift kunt u makkelijk uw spullen vanuit uw oude huis of naar uw nieuwe huis worden verplaatst. Wilt u een verhuislift huren in Woerden? Neem dan contact met ons op.

Een verhuislift huren in Woerden, is dat duur?

De eerste vraag die u zichzelf misschien wel stelt is: ben ik dan niet enorm veel geld kwijt? Wij vinden van niet. Ons bedrijf, ‘Goedkoop een verhuislift’ probeert het verhuren van een verhuislift zo goedkoop mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat het gebruik maken van een verhuislift voor iedereen toegankelijk is. Niet alleen voor mensen die een wat groter budget hebben. Verder bent u bij de verhuizing goed verzekerd.

Daarom kunt u bij ons al een verhuislift huren voor slechts €69.- per uur. De verhuislift (ook weleens Pannenlift genoemd) heeft een groot laadvermogen, waardoor er een hoop spullen tegelijk in de lift kunnen worden gezet. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt kunt u dat doen inclusief vakmanschap. Verder krijgt u gratis verhuismaterialen. U spullen worden dan veilig vervoert in of uit Woerden. Fijn he? 

Erkende verhuizers in Woerden

Wij maken gebruik van erkende verhuizers. Het laatste wat wij namelijk willen is dat uw spullen kapot of gebroken aankomen. Wanneer u gebruikmaakt van een verhuishulp bij de verhuislift dan bent u bovendien verzekerd. Tot wel €25.000.- Wij zijn er erg op gesteld hoe de verhuizing verloopt. Er kan namelijk van alles gebeuren bij een verhuizing. Daarom bent u verzekerd.

De verhuizers die wij in dienst hebben proberen zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Wij snappen dat een verhuizing namelijk voor veel gedoe kan zorgen. Daarom kunt u voor al uw wensen voor uw verhuizing naar Woerden bij ons terecht

Verder  leveren onze verhuizers altijd kwaliteit zonder dat u opeens een hoge rekening krijgt. De reden dat de verhuizingen altijd zo soepel verlopen is omdat ons personeel eerst een strenge selectie moeten ondergaan voordat ze worden aangenomen. Dit doen wij zodat, onze verhuizers representatief zijn en u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij deze selectie worden de verhuizers op een hoop zaken beoordeeld. Wij kijken naar hun vaardigheden en wij zorgen dat ze u zo goed mogelijk kunnen helpen.  Dit  vinden  wij  erg belangrijk voor uw verhuizing van- of naar Dordrecht.

Waarom bij ons goedkoop verhuizen mogelijk is

U hoeft dus niet alleen gebruik te maken van een verhuislift. Ook andere services zoals bijvoorbeeld een klusjesman kunnen ervoor zorgen dat u minder zorgen heeft over uw verhuizing. Ze kunnen onder andere uw keukenkastjes demonteren. Omdat ‘Goedkoop een verhuislift’ een onderdeel is van Verhuisbedrijf Direct kunnen wij een service van A tot Z verlenen. Enkele dingen waarbij u naast een verhuislift nogmeer voor bij ons terecht kan:

  • Kleine verhuizing of complexe verhuizingen
  • U kunt kiezen uit 1 of meerdere verhuizers
  • Het monteren en demonteren van meubels
  • Ontruimen van uw woning
  • Zakelijke en particulieren verhuizingen
  • Hulp bij in- en uitpakken
  • Gratis Verhuisdozen en inpakmaterialen

Recensies over het huren van een verhuislift in Woerden

”Top geholpen. Super verhuisd. Netjes En zorgvuldig. Twee vriendelijke jonge mannen die flink doorwerken. Verhuizing van Rotterdam naar Harlingen zeer vlot en vakkundig gedaan. EN tegen een scherpe prijs.”

De mannen hebben mij uitermate en professioneel geholpen. In no time klaar. Aanrader. En goede prijs.

”Ik wou op kamers gaan wonen in Amsterdam voor mijn opleiding. Verhuisbedrijf DIRECT heeft zeer snel en veilig mijn spullen van A naar B gebracht. Ik raad dit bedrijf zeker aan!”

Wilt u ook gebruik gaan maken van een verhuislift, of heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.