Veelgestelde Vragen

veelgestelde vragen

U vraagt & wij beantwoorden

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen door klanten/bezoekers, gesorteerd op onderwerp om eenvoudig antwoord te vinden op uw vraag. Vindt u toch geen duidelijk antwoord? Gebruik dan ons online contactformulier of laat ons u terugbellen →.

Hoe ontvang ik een factuur?

Uw factuur wordt na afloop van de verhuizing opgesteld. De betaling hiervan heeft u in principe al contant of per pin voldaan aan de medewerkers. De factuur is dan ook voor uw eigen administratie.

Moet er vooruitbetaald worden?

Bij ons hoeft u nooit vooruit te betalen. U betaalt pas aan het eind van de verhuizing. Wij accepteren contante betalingen of betalingen per pin.

Zijn alle tarieven inclusief BTW?

Ja, de prijzen op de website zijn voor particulieren en daarom inclusief BTW.

Is het toegestaan om te helpen bij het verhuizen?

Dit mag zeker. Het hoeft natuurlijk niet, maar het scheelt tijd en geld als u mee helpt. U mag bijvoorbeeld alles alvast klaarzetten voor de verhuizers of helpen met het verplaatsen naar de verhuiswagen. Onze ervaren verhuizers zullen in ieder geval de verhuiswagen laden om zo effectief mogelijk met de ruimte om te gaan.

Is het verhuizen van een waterbed, kluis, piano of vleugel mogelijk?

Het verhuizen van een waterbed, kluis, piano of vleugel is geen probleem voor ons, maar er zijn wel een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Een waterbed leeghalen en weer vullen doen wij niet, hier zijn gespecialiseerde bedrijven voor. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met gewicht, zo is het is voor twee verhuizers niet mogelijk om een vleugel te verhuizen. Daar heeft u minimaal 4 verhuiskrachten voor nodig. Dit kan ook gelden voor een zware kluis of piano.

Hoe kan ik de kosten zo laag mogelijk houden?

U kunt van te voren van alles doen om het aantal verhuisuren te beperken en daarbij ook de kosten. U kunt zelf kleine spullen en dozen vervoeren naar uw nieuwe verblijfplaats, u kunt alle spullen alvast inpakken en klaarzetten in de woonkamer of garage. Zelf uw spullen van zolder halen, zodat verhuizers niet naar boven hoeven en het zelf demonteren van meubels scheelt ook tijd. Kijk eens naar onze gratis checklist.

Ik wil de datum van mijn verhuizing wijzigen, kan dat?

Ja, dat is zeker mogelijk. Let er wel op dat u minimaal 7 dagen van te voren uw wijziging moet doorgeven. Mocht u binnen 7 dagen toch willen wijzigen, dan is er een kans dat er eventuele annuleringskosten bij komen kijken.

Zijn mijn spullen goed verzekerd?

Ja, uw spullen zijn verzekerd tot een bedrag van €25.000.-. Wij werken alleen met ervaren medewerkers en hiermee is de kans op schade minimaal.

Nemen de verhuizers ook een pauze?

Ja, wij volgen de wettelijke arbonorm (CAO). Dit betekent dat onze medewerkers op een werkdag maximaal 1 uur pauze mogen houden. Dit wordt niet aan u doorberekend, dit is voor onze eigen rekening.

Wat zijn de voorrijkosten

Voorrijkosten zijn kosten die wij maken om naar u toe te rijden en als we klaar zijn weer naar ons kantoor te rijden. Wij hebben gekozen voor een vast bedrag, zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Wat kost een verhuizing

De prijs van een verhuizing heeft meerder factoren en daarom is het noodzakelijk dat wij zoveel mogelijk informatie hebben om een goede offerte op te stellen. Wij proberen een zo realistisch mogelijke prijsschatting te geven. De kosten van de verhuizing worden bepaald op basis van nacalculatie, tenzij er anders is besproken.

Zijn uw offertes 100% gratis?

Ja, uw aangevraagde offerte is volledig gratis!

Wilt u gebeld worden?

Geef uw telefoonnummer hierbeneden op en laat ons u terugbellen over uw verhuizing of vragen.

  Gratis verhuistips

  Maak gebruik van onze gratis verhuistips, om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Download Gratis Verhuistips

  Tevreden klanten

  Reviews

  Gwen van Haften

  Uitstekende service! Vakbekwame en nette verhuizers, die weten wat ze doen en die zelfs bij 30 graden vrolijk blijven, wanneer ze naar twee hoog via de trap moeten. Scherpe prijs, geen toeslag op zondag!

  Robert Vermeiren

  Heel hard werkende sympathieke en ervaren verhuizers. Hoewel onze verhuis veel groter was dan gedacht, hebben ze op vrijdag maar liefst tot bijna 22u doorgewerkt om ons over te krijgen. Terwijl ze morgen om 8 u weer aan de bak moeten. Top.

  Karzan Fatah

  Zojuist de beste verhuizers gehad. Hele goede service, erg snel en vakkundig. De jongens zijn ook super vriendelijk. Wij raden iedereen aan die gaat verhuizen om het via dit bedrijf te laten doen, je zult er geen spijt van krijgen.

  Lees meer reviews

  Gratis offerte aanvragen

  Laat uw verhuizing goedkoop, veilig en efficiënt verlopen door machines en experts het harde werk te laten doen. Vraag nu uw gratis offerte aan en geniet van onze geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

  Gratis offerte aanvragen
  Go to Top