Verhuislift Leiden

Ben jij van plan om binnenkort te gaan verhuizen van of naar Leiden? En ben je nu al bang dat dit jou veel stress zal gaan opleveren? Dit is goed te begrijpen! Opeens merk je dat je veel meer spullen hebt dan verwacht, dat je vrienden en familieleden eigenlijk incapabele hulpkrachten zijn, of dat de rugpijn van 2 jaar geleden weer begint op te spelen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van problematische situaties die gepaard gaan bij verhuizingen. Hieronder staan 4 veelal herkenbare problemen die een verhuizing vaak met zich mee brengt, en oplossingen (!)

Problemen tijdens verhuizing

Meer spullen dan gedacht

Waar komen al die spullen toch vandaan? Verhuisdozen blijven zich vullen en blijkbaar heb je (veel) meer spullen dan jij vooraf had ingeschat. Daarnaast zijn alle spullen zwaarder, lomper, en stoffiger dan verwacht! Je worstelt met de gedachte om veel spullen maar gewoon weg te gooien. Hoe ga jij al je spullen in godsnaam vervoeren?

Hulp van familie en vrienden

Niet alleen jij zelf wil het allerliefst dat de dag van de verhuizing met sneltreinvaart voorbijgaat, de door jou ingeschakelde hulp wil dit ook. Familie en vrienden moeten namelijk speciaal voor jou een dag tijd vrijmaken voor de verhuizing. Alle zware, lompe, stoffige meubels moeten verplaatst worden van je huidige woning naar je nieuwe woning. Binnen enkele uren beginnen spanningen en frustraties op te lopen. Ze zijn niet meer tevreden te houden met snacks en koffie… Wat nu?

Lichamelijke klachten

Met goede moed begin je aan de verhuizing, terugdenkende aan je soepele verhuizing van een aantal jaar geleden. De eerste uren verlopen voortreffelijk! Maar, na deze eerste uren merk je dat je lichaam tegen begint te stribbelen. Trap op… Rugpijn. Trap af… Nekpijn. Erg vervelend.

Vervoeren van inboedel

Ook bij het vervoeren van de meubels komt meer kijken dan veelal wordt gedacht. Hoe vervoer je meubels het simpelst, en goedkoopst, van woning A naar woning B? Passen alle meubels in de verhuiswagen? Krijg ik alle spullen zelf van een hoge verdieping naar de begane grond zonder extra hulp? Deze drie vragen zullen altijd gesteld moeten worden wanneer een verhuizing gepland wordt.

Benieuwd naar meer veelvoorkomende problemen tijdens verhuizingen? Ze staan beschreven op Dailybase

De oplossing? Een verhuislift!

Een verhuislift wordt door mensen gebruikt om inboedel gemakkelijk te verplaatsen, zonder gebruik te hoeven maken van de trap. De verhuislift wordt tegen de buitenkant van een flat of woning gezet, en de inboedel wordt direct ingeladen. Via een platform worden de meubels en spullen van boven naar beneden verplaatst. Vanwege de efficiëntie van een verhuislift maakt het niet uit hoeveel spullen jij meeneemt tijdens de verhuizing. Je hoeft de zware meubels tevens niet zelf te dragen, wat bijzonder fijn is voor jouw rug, nek, en knieën. Ook is de lift gemakkelijk de bedienen door jouzelf, een familielid, of een ingehuurde specialist. Wil je meer weten over de voordelen van verhuizen met een verhuislift? Klik dan op deze link!

Goedkoopeenverhuislift.nl

Ga jij verhuizen binnen Leiden, naar Leiden, of vanuit Leiden? Dan kan je al tegen een laag uurtarief van €69,- een verhuislift huren voor regio Leiden bij Goedkoopeenverhuislift.nl. Inmiddels verhuren wij alweer meer dan 7 jaar lang verhuisliften, en leveren wij vakkundige bediening via onze specialisten. Natuurlijk zijn wij goed bekend met regio Leiden. Wij kunnen u precies vertellen welke verhuislift ingezet moet worden bij uw woning. Ook bent u tot €25.000,- verzekerd.

Wij vinden het belangrijk dat jouw verhuizing zo efficiënt, frustratie loos, en veilig mogelijk verloopt. Onze klanten houden van onze service en aandacht voor veiligheid en detail.

Klanten zeggen over ons:

“Uitstekende service! Vakbekwame en nette verhuizers, die weten wat ze doen en zelfs bij 30 graden vrolijk blijven”.

“Heel hard werkende, sympathieke, en ervaren verhuizers”.

“Al met al kan ik niets anders zeggen dan dat dit bedrijf een echte aanrader is als je op een professionele, betaalbare manier geholpen wilt worden”.

Ga jij binnenkort verhuizen? En denk jij er aan om een verhuislift te huren in regio Leiden? Dan zouden wij jou graag tevreden willen stellen met onze service! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier. Of bekijk onze tarieven via de verhuistarieven pagina.