Verhuislift huren?

Verhuislift huren om uw inboedel veilig en goedkoop te verhuizen? Houdt uw inboedel veilig door machines en experts het werkt te laten doen. Verhuizen vereist veel inspanning en levert veel stress, dat kan anders! Door een verhuislift te huren hoeft u uw geen zorgen meer te maken over uw inboedel en kan u zich focussen op belangrijkere zaken. Wij zijn niet alleen werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Woerden, Gouda Delft en Leiden maar ook in de rest van Nederland!

Ontvang nu een gratis offerte

Locatie Overzicht

Een verhuislift huren = een veilige verhuizing

Een verhuislift huren maakt het verhuizen niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Uw inboedel heeft naast financiële waarde vaak ook emotioneel waarde die niet terug te betalen valt. Daarom kunt u een verhuislift huren met ruim 7 jaar ervaring. Wij zullen vakkundig te werk gaan, om uw inboedel zonder schade te verplaatsen. “Verhuislift huren 100% veilig”? Er kan altijd wat gebeuren en zo ook tijdens uw verhuizing, daarom bent u bij ons verzekerd tot wel €25.000.-! Dat is 100% veilig!

Start uw veilige verhuizing

Deze mensen gingen u voor

Reviews

Claudia Krumme

Helaas weet ik de namen niet meer van de drie jongens die mij vandaag hebben geholpen met verhuizen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik echt super tevreden ben over deze jongens. Super vriendelijk, behulpzaam en sterk. Vorige week hebben 2 andere jongens van dit bedrijf mij geholpen die ook al zo fijn waren om mee samen te werken. Al met al kan ik niets anders zeggen dan dat dit bedrijf een echte aanrader is als je op een professionele, betaalbare manier geholpen wilt worden.

Rob Diemel

De heren, Remco, Bilo en Naim hebben uitstekend gewerkt en vlot door gezet. Het lange dag maar ook nog gezellig geweest. Het inpakken en verhuizen is vlot gegaan.

Jacqueline Koopmanschap

Vandaag hebben Naïm en Senna ons helpen verhuizen. Het ging om en hoeveelheid grote en stukken en een aantal dozen. Het waren keurige vriendelijke jongens. Naïm was duidelijk een meer ervaren verhuizer. Eide hebben hard en goed gewerkt. Ze gingen voorzichtig om met onze spullen en hadden voldoende en goede materialen bij zich. De verhuizing is vlot gegaan.

Goedkoop een verhuislift huren

Verhuislift huren kan vanaf €69.- per uur, wij maken rijkelijk verhuizen betaalbaar. Bij ons is het niet alleen een verhuislift huren, maar u krijgt er ook een expert bij die vakkundig uw inboedel veilig verplaatst. Mocht er toch iets fout gaan? Dan is uw inboedel verzekerd tot maar liefst €25.000.-. Verhuislift huren buiten de randstad? Wij bieden onze service door heel Nederland, zodat iedereen kan genieten van onze geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Huur nu een verhuislift

Waarom goedkoopeenverhuislift.nl?

Verhuislift huren, maar nog niet overtuigd? De feiten spreken voor zich.

0
Opgevraagde Offertes
0
Tevreden klanten
0
Uitgevoerde opdrachten

Verhuislift huren bij jullie? Waarom zou ik?

Verhuislift huren inclusief een vakdeskundige die u assisteert tijdens uw verhuizing.

Naast dat wij vakkundig te werk gaan is uw inboedel ook verzekerd tot wel €25.000.-

Verhuislift huren met spoed? Geen enkel probleem wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Maak gratis gebruik van verhuisdekens, inpakfolie, verhuishondjes en spanbanden. “Verhuislift huren” Nee, een heel verhuispakket huren.

Nee, niet alleen Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem genieten van onze geweldig prijs-kwaliteitsverhouding. Wij staan paraat voor heel Nederland

Technische gegevens

Natuurlijk wilt u weten of een verhuislift wel een gepaste oplossing is voor uw situatie. Vind hieronder algemene informatie over onze verhuisliften.

  • Een echte krachtpatser met een hefvermogen tot wel 400KG.

  • Onze verhuisliften hebben geen hoogtevrees en assisteren u tot de 9de verdieping.

  • Onze verhuisliften met een gewicht van een “kleine” 3300KG zijn niet één van de lichtste, maar wel één van de sterkste!

  • Afmetingen nodig? ingeklapt zijn onze verhuisliften 5,5 meter lang, 1,85 meter breed en 3,3 meter hoog.

  • Uitklapbare verhuisplateau hebben een afmeting van 1,3 meter x 2,5 meter.

Gratis offerte aanvragen

Laat uw verhuizing goedkoop, veilig en efficiënt verlopen door machines en experts het harde werk te laten doen. Vraag nu uw gratis offerte aan en geniet van onze geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis offerte aanvragen