Verhuislift huren Stompwijk

Ben jij van plan om binnenkort te gaan verhuizen van of naar Stompwijk? En ben je nu al bang dat dit jou veel stress zal gaan opleveren? Dit is goed te begrijpen! Opeens merk je dat je veel meer spullen hebt dan verwacht, dat je vrienden en familieleden eigenlijk incapabele hulpkrachten zijn, of dat de rugpijn van 2 jaar geleden weer begint op te spelen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van problematische situaties die gepaard gaan bij verhuizingen. Hieronder staan 4 veelal herkenbare problemen die een verhuizing vaak met zich mee brengt, en oplossingen (!)

Wat kan voorvallen bij een verhuizing?

Grote hoeveelheid inboedel

Waar komen al die spullen toch vandaan? Verhuisdozen blijven zich vullen en blijkbaar heb je (veel) meer spullen dan jij vooraf had ingeschat. Daarnaast zijn alle spullen zwaarder, lomper, en stoffiger dan verwacht! Je worstelt met de gedachte om veel spullen maar gewoon weg te gooien. Hoe ga jij al je spullen in godsnaam vervoeren?

Hulp van familie en vrienden

Niet alleen jij zelf wil het allerliefst dat de dag van de verhuizing met sneltreinvaart voorbijgaat, de door jou ingeschakelde hulp wil dit ook. Familie en vrienden moeten namelijk speciaal voor jou een dag tijd vrijmaken voor de verhuizing. Alle zware, lompe, stoffige meubels moeten verplaatst worden van je huidige woning naar je nieuwe woning. Binnen enkele uren beginnen spanningen en frustraties op te lopen. Ze zijn niet meer tevreden te houden met snacks en koffie… Wat nu?

Lichamelijke klachten

Met goede moed begin je aan de verhuizing, terugdenkende aan je soepele verhuizing van een aantal jaar geleden. De eerste uren verlopen voortreffelijk! Maar, na deze eerste uren merk je dat je lichaam tegen begint te stribbelen. Trap op… Rugpijn. Trap af… Nekpijn. Erg vervelend.

Het vervoer

Ook bij het vervoeren van de meubels komt meer kijken dan veelal wordt gedacht. Hoe vervoer je meubels het simpelst, en goedkoopst, van woning A naar woning B? Passen alle meubels in de verhuiswagen? Krijg ik alle spullen zelf van een hoge verdieping naar de begane grond zonder extra hulp? Deze drie vragen zullen altijd gesteld moeten worden wanneer een verhuizing gepland wordt.

Benieuwd naar meer veelvoorkomende problemen tijdens verhuizingen? Dailybase heeft er een artikel over geschreven.

Goedkoop een verhuislift biedt tal van diensten aan!

Overweegt u naast de huur van de verhuislift ook gebruik te maken van andere verhuisservices? Dan kunt u bij ons ook terecht voor volledige verhuizingen. Wij zijn namelijk een partner van Verhuisbedrijf Direct. Een verhuisbedrijf dat ruime ervaring heeft met alle soorten verhuizen.

Wij luisteren naar uw wensen en biedt voor elk budget iets. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan! Stop met zoeken! Bij Verhuisbedrijf Direct bent u aan het juiste adres voor een goedkope en professionele service.

‘Goedkoop een verhuislift’ is onderdeel van Verhuisbedrijf Direct. Wij werken samen, zodat we elke klant volledig tevreden kunnen stellen.  Een verhuizing kan namelijk best veel tijd in beslag nemen. Via ons verhuisbedrijf kunt u goedkoop verhuizen en toch rekenen op grote zorgvuldigheid van onze verhuizers, zodat u spullen onbeschadigd op de bestemming aankomen.

Neem contact met ons op

Wilt u voordelig gebruik maken van een verhuislift? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u met alle zaken omtrent een verhuizing helpen. Of vraag een offerte aan

Wij verhuren niet alleen verhuisliften in Stompwijk. Dit doen wij ook in onder andere: Den Haag, Rotterdam en Woerden.