Verhuislift huren in Delft

Heb jij plannen om binnenkort te gaan verhuizen van of naar regio Delft? Dan kan het zomaar zo zijn dat jij inmiddels de eerste stressmomenten hebt ervaren gerelateerd aan deze verhuizing. Psychologen noemen verhuizen niet voor niets een van de grote stressvolle gebeurtenissen van ons leven. Zo kan het voorkomen dat je merkt dat je meer inboedel hebt dan je had verwacht, blijken te hulp schietende vrienden en familieleden minder capabele hulpkrachten dan gehoopt, of beginnen lichamelijke klachten al op te spelen bij de gedachte aan de verhuizing.

Deze verhuis-stress, en verhuis problemen, ervaren veel mensen. Toch is het mogelijk om deze stress te beperken. Maar hoe? Hier staan 4 veel voorkomende problemen beschreven gerelateerd aan verhuizen, met oplossingen.

Spullen

Het komt vaak voor dat mensen tijdens een verhuizing onderschatten hoeveel spullen zij eigenlijk hebben. Neem je zo veel mogelijk mee? Gooi je veel spullen weg? Past de gehele inboedel wel in een verhuiswagen? Dit zijn belangrijke punten die vaak direct voor veel stress kunnen zorgen. Je komt er namelijk op dit moment ook achter dat het gaat om veel grote, zware meubels.

Hulp van vrienden en familie

Het allerliefst wil je natuurlijk dat de verhuizing met sneltreinvaart voorbijgaat. Dit willen jouw hulpkrachten ook! Vrienden en familie maken speciaal voor jou een dag vrij voor de verhuizing. Alle grote, zware meubels moeten verplaatst worden van woning A naar woning B. Spanningen en frustraties kunnen vaak hoog oplopen tijdens verhuizingen. In het begin valt dit nog te repareren met voldoende snacks en koffie, maar na een tijdje helaas niet meer. Hoe verder?

Fysieke klachten

Met goede moed denk je terug aan de verhuizing van tien jaar geleden, die soepeler verliep dan verwacht. De horrorverhalen over rugpijn, nekpijn, en kniepijn zullen jou toch wel bespaard blijven? Nadat de eerste uren van de verhuizing voortreffelijk zijn verlopen begin je het echter toch te merken… Je lichaam stribbelt tegen. Tijdens het trappenlopen merk je dat je rug vaker verkrampt, en bij het sjouwen van zware spullen beginnen je knieën te kraken.

Vervoeren van de meubels

Het vervoeren van de inboedel kan ook verschillende problemen met zich meebrengen. Denk hierbij niet alleen aan de hoge (onverwachte) kosten van het huren van een verhuistruck. Ook is het belangrijk dat het vervoeren van de meubels veilig gebeurd, en dat de gehele inboedel de nieuwe woning heelhuids bereikt. Ook moet worden nagedacht over de te overbruggen trappenhuizen. Kortom, hoe vervoer je de inboedel het goedkoopst, veiligst, en efficiëntst van woning A naar woning B?

Er zijn nog veel meer problemen te relateren aan verhuizingen. Lees hier meer over deze andere problemen.

Een verhuislift als oplossing!

Deze problemen kunnen dus voor veel stress zorgen. Dit is onnodig! Een verhuislift kan ingezet worden om zware, onhandige meubels gemakkelijk te verplaatsen, zonder een trap te hoeven gebruiken. De verhuislift wordt tegen de buitengevel van uw huidige woning gezet, en de meubels en spullen worden ingeladen. Een dynamisch platform zorgt er vervolgens voor dat de inboedel veilig en heelhuids op de begane grond terecht komt. Bij het gebruik van een verhuislift hoef jij je geen zorgen te maken over de hoeveelheid spullen die verplaatst moeten worden. Ook zorgt werken met een verhuislift voor veel tijdbesparing tijdens de verhuizing, wat zeer gewaardeerd zal worden door familie en vrienden. Kans op fysieke klachten wordt geminimaliseerd omdat je zelf geen zware spullen hoeft te dragen door nauwe trapgangen. En de kosten van een verhuislift vallen ook nog eens reuze mee!

Waarom bij goedkoopeenverhuislift.nl een verhuislift huren?

Bij verhuizingen binnen Delft, naar Delft, of vanuit Delft, kun je altijd bij ons terecht voor het huren van een verhuislift. Tegen een laag uurtarief van €69,- kan je bij ons al een verhuislift huren voor regio Delft. Wij vertellen je graag meer over ons brede aanbod aan verhuisliften, en andere services. We hebben inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring met het verhuren van verhuisliften en helpen jou dan ook graag verder!

Ga jij binnenkort verhuizen? En denk jij er aan om een verhuislift te huren in regio Delft? Dan zouden wij jou graag tevreden stellen met onze service! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier. Of bekijk onze tarieven via de verhuistarieven pagina.