Wanneer u een professioneel verhuisbedrijf inhuurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebruik van de juiste tiltechnieken. Professionele verhuizers weten hoe ze de juiste technieken moeten gebruiken om letsel te voorkomen en om de klus snel te klaren. In deze blog van Goedkooop een verhuislift vindt u een aantal van de juiste tiltechnieken die professionele verhuizers gebruiken bij het verhuizen van een huis of bedrijf.

Begin met een plan

Het samenstellen van een verhuisplan is essentieel voor het succes van de verhuizing. Voordat er op de verhuisdag iets wordt opgetild en in de vrachtwagen wordt gezet, is het belangrijk om een plan te hebben. Professionele verhuizers doen dit elke dag en zij nemen altijd de tijd om een plan te maken voordat ze ook maar één item optillen.

Rekken voor het tillen

Het is belangrijk om te stretchen voor het tillen. Als u naar de sportschool gaat, rekt u zich waarschijnlijk uit als onderdeel van uw warming-up voordat u aan uw volledige workout begint. Tillen is net als een workout en als je eerst stretcht, voorkom je blessures.

Weet wat u tilt

Professionele verhuizers zijn zeer ervaren en ze verplaatsen niet iets zonder te weten wat ze tillen. Zelfs als het in een doos zit, weten ze wat er in de doos zit, of het breekbaar is en hoe zwaar het voorwerp is voordat ze het proberen op te tillen.

Gebruik de juiste houding

Het verplaatsen van iets zwaars vereist de juiste houding voor het tillen. Een atletische houding met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar is het beste. Eén voet moet ook net iets verder naar voren staan dan de andere.

Buig met uw knieën, niet met uw rug

De snelste manier om geblesseerd te raken is door met uw rug te tillen. Dit is een verkeerde tiltechniek. Professionele verhuizers buigen door de knieën om hun rug te beschermen. Bovendien houden ze hun rug recht, hun schouders naar achteren, hun borst vooruit en hun ogen vooruit terwijl ze zware voorwerpen tillen en verplaatsen.

Niet gehaast

Hoewel professionele verhuizers de klus op tijd willen klaren, zullen ze geen haast hebben bij het tillen en verplaatsen van voorwerpen in of uit de vrachtwagen. In plaats daarvan nemen ze de juiste hoeveelheid tijd om alles veilig te verplaatsen zonder zichzelf te verwonden of uw kostbare bezittingen te beschadigen.

Bovendien tillen professionele verhuizers langzaam met hun benen terwijl ze hun rug recht houden tijdens het proces. Door langzaam te tillen, kunnen verhuizers letsel voorkomen, wat kan leiden tot beschadiging van uw spullen.

Neem kleine stappen en communiceer

Wanneer u professionele verhuizers inhuurt voor uw residentiële verhuizing, zult u merken dat zij kleine stapjes nemen bij het verplaatsen van zware spullen. Ze zullen ook met elkaar communiceren om ervoor te zorgen dat de items goed worden verplaatst zonder letsel. Het is vooral belangrijk om te communiceren wanneer twee mensen samen een groter object verplaatsen.

Verhuizen kan gevaarlijk zijn. Als u niet de juiste tiltechnieken gebruikt, kunt u verwondingen oplopen als u probeert alleen te verhuizen. Op zijn minst zult u uitgeput raken. Er is geen reden om dat risico te nemen. Huur een professioneel verhuisbedrijf in zoals Verhuisbedrijf Direct om uw verhuizing door te laten uitvoeren. Heeft u een verhuislift nodig? Neem dan contact met ons op of doe een offerte aanvraag.