Ooit schreven mensen lange, gedetailleerde lijsten van alle meubels en spullen die ze in hun huis hadden staan en die ze willen verplaatsen tijdens hun verhuizing. Nu is daar een app voor. Of, meerdere apps om precies te zijn. U kunt de app kiezen die het beste bij u past. Als je klaar bent om je verhuiservaring te stroomlijnen met behulp van een huisinventarisatie-app, bekijk dan deze topopties.

Sortly

iOS en Android

De gratis versie van deze app bevat ruimte voor 100 items, geeft je startchecklists en stelt je in staat om doorzoekbare tags en categorieën te maken voor je spullen. De verhuischecklist zelf zal je zelfs helpen beslissen waar je het inpakproces start en bevat tools om je te helpen dingen te markeren waar je vanaf wilt voordat je de dag van de verhuizing begint. Met de Pro-versie kun je onbeperkt items, afdrukbare QR-tags en naadloos synchroniseren met je Evernote voor een maandabonnement van 3,99 euro.

Encircle

iOS en Android

Deze gratis app biedt onbeperkte uploads van foto’s van uw items. Evenals de mogelijkheid om ze op te splitsen in kamers en categorieën van uw voorkeur. Deze app is specifiek gericht op huisinventarisatie voor verzekeringsdoeleinden, dus je zou het zelfs kunnen gebruiken zodra je klaar bent met het inrichten om een volledige inventarisatie van je nieuwe huis te maken voor het geval dat het ergste gebeurt. Verbind meerdere apparaten met elkaar en laat je kinderen je helpen om foto’s te maken van alles om het verhuizen leuker te maken.

Home inventory

Bent u bereid om een beetje te betalen voor een enorme hoeveelheid aan extra functies? Deze app biedt een aantal mooie coole functies. Waaronder de mogelijkheid om bonnetjes en garantie-informatie te uploaden en op te slaan, waarschuwingen voor het plannen van onderhoud aan uw apparaten en thuissystemen. Een analyse van de dekking om te zien of u een adequate huis- of huurdersverzekering hebt, en zelfs een estate planning-functie om items toe te wijzen aan erfgenamen. Bent u serieus over het bijhouden van een grondige registratie van uw huis? Dan is dit één van de beste huisinventarisatie-apps voor het bijhouden van ongelooflijke details.

Magic home inventory

Android

Voor degenen die graag categorieën en visuele organisatiekaarten maken, kan deze huisinventarisatie-app voor Android uw nieuwe favoriet zijn. Gebruik de aangepaste camera om foto’s te maken van al uw items en sorteer ze vervolgens in kamers, containers en/of eigendommen als u te maken heeft met items in een opslagruimte of Airbnb. Maar ook bij u thuis. Exporteer en deel uw inventaris met uw professionele verhuizers. Of de rest van uw familie om ervoor te zorgen dat iedereen aan boord is met uw meesterlijke inventarissysteem.

Memento database

Memento Database kan zowel op uw Android telefoon als op uw Windows besturingssysteem worden gebruikt. Met behulp van de gratis versie, kunt u onbeperkt items uploaden in 3 bibliotheken met 50MG aan Cloud-opslag; de Lite versie is slechts 3 euro per maand en is inclusief onbeperkte bibliotheken en 2G aan opslag. De grootste trekking? Ongelooflijke veelzijdigheid. Memento kan uw gegevens in een groot aantal formaten weergeven, exporteren naar een Google Spreadsheet en meer.