Amsterdam, is de stad die al honderden jaren bekend staat als de stad van de vrijheid die ontzettend veel toeristen aantrekt. Er zijn ontzettend veel barretjes en restaurants te vinden en er worden veel nieuwe appartementen en huizen gebouwd. Geen wonder dat Nederlanders en expats in Amsterdam willen komen wonen.

Het is ook een prachtige oude stad, met grachten en oude gebouwen, die een lust voor het oog zijn. Jaarlijks kiezen veel mensen ervoor om naar Amsterdam te verhuizen, waar een rijke cultuur en goede banen zijn en de sfeer van deze stad uniek is. Meestal is dit gewoon urgentie, omdat het op de vastgoedmarkt erg druk is en de verhuizing veelal snel en efficiënt gepland moet worden.

Gaat u naar Amsterdam verhuizen? Zorg dan dit u dit op tijd inplant. Bent u nog van plan om naar deze grote stad te verhuizen? Misschien naar een van de oude grachtenpanden of een nieuw groenblok buiten het centrum? Of u heeft net een gloednieuwe set meubels gekocht voor een bestaand huis, maar u weet helaas niet hoe je de nieuwe meubels moet meenemen.

Kan de bank de trap op worden verplaatst? Moet u in een opwelling mooie bloembakken voor dakterrassen opmeten? Deze problemen doen zich vaak voor bij het wonen in steden met beperkte ruimte in gangen en trappenhuizen. Bovendien weet u waarschijnlijk niet zeker of het gemakkelijk op te lossen is. Daarom is het verstandig om na te denken over de noodmogelijkheid om de lift in Amsterdam te verplaatsen.

U kunt vandaag gemakkelijk onze website bezoeken om de mogelijkheden voor het huren van een mobiele noodlift in Amsterdam te bekijken. We kunnen het voor u doen door gebruik te maken van onze last minute en 24/7 service. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook als u er later achter komt dat als er geen lift is. Wij verhuren verhuisliften voor een ontzettend laag tarief.

Hoe gaan we te werk?

80% van onze taken kunnen binnen een uur worden afgerond Je spullen gaan veilig op en neer, zelfs naar de 11e verdieping (en in sommige gevallen zelfs de 12e verdieping). Onze mobiele lift kan tot 400 kg per keer heffen en kan tot een zeer hoge hoogte reiken. Er is een ervaren chauffeur ter plaatse, onder voorwaarde kan hij u ook helpen.

Multifunctioneel inzetbaar, ook als het dringend nodig is

Voor onze ervaren chauffeurs en hun mobiele liften is niks te moeilijk. Wij kunnen al uw spullen veilig op en neer verplaatsen. De enige voorwaarde is dat alle items voorverpakt zijn en dat er meerdere mensen ter plaatsen zijn.

Ook moet er op de gewenste verdieping een groot raam of een balkondeur aanwezig zijn en moet de bus met de lift eronder geparkeerd worden zodat de lift erop gebouwd kan worden. Dit duurt slechts 5 tot 10 minuten. Daarom is noodhuur van mobiele liften in Amsterdam ideaal.

Zo zijn onze mobiele liften ook zeer geschikt voor andere objecten of materialen op dakterrassen. U kunt hierbij denken aan: Liften voor zware planten (containers) naar terrassen of dakterrassen, een nieuwe koelkast of om een kast mee te liften, voor grote massieve tafels of kwetsbare meubels (piano / aquarium), zonnepanelen of meer.

Met de mobiele lift van goedkoopeenverhuislift kunt u zich focussen op de belangrijke zaken in het verhuisproces. Neem nu contact met ons op voor mogelijke offertes en vrijblijvende offertes!