Een goede verhuislift kiezen

U bent op zoek naar een verhuislift, zodat u uw spullen makkelijk in en uit uw woning kan krijgen. Maar u vraagt u misschien af, er zijn zoveel bedrijven die verhuisliften verhuren. Voor welk bedrijf moet ik kiezen bij een verhuizing? verhuislift is geschrikt voor mij? Dat bespreken wij in dit blog artikel van Goedkoopeenverhuislift.

Hier kunnen natuurlijk ook grote en/of zware voorwerpen tussen zitten, zoals kasten, bedden of een fors kunstwerk. Het is bij deze voorwerpen natuurlijk erg belangrijk dat deze zonder schade aankomen. En dat kan soms best nog eens een klusje zijn, als u erg hoog woont.

In dat soort gevallen is het fijn om gebruik te maken van een verhuislift. U weet dan namelijk zeker dat u al uw spullen uit uw woning, of in uw nieuwe woning kan krijgen.  Zo hoef jij niet allerlei verdiepingen op te klimmen met zware spullen in jouw handen en vermijdt je lastige situaties met krappe trappenhuizen. sSherpe trappenbochten of smalle deuropeningen. Daarnaast verloopt dit een stuk veiliger dan wanneer u alles via uw gewone lift naar beneden probeert te krijgen.

Verhuisliften zijn er in veel verschillende vormen. Sommige verhuisliften hebben een extra lang bereik die bijvoorbeeld wel tot acht meter hoog kunnen. Maar er zijn ook verhuisliften die een stuk kleiner zijn en tot 3 meter hoogte rijken. Maar welke soort verhuislift reikt tot welke hoogte? Goedkoop een verhuislift heeft het uitgezocht.

Een Motorlift

De motorlift is één van de meest gebruikte verhuisliften. Het is dan ook een verhuislift met de grootste reikhoogte. De verhuislift kan gaat tot wel 30 meter hoog.Dit is ongeveer 8 verdiepingen hoog. Hij heeft ongeveer een draag vermogen van 300 kilogram.Hij is daarom ook groot qua formaat. Het is dus niet handig te gebruiken wanneer u in een smalle steeg of in de binnenstad woont.  Een motorlift is dus perfect te gebruiken als u zware spullen heeft om te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een bed, een grote kast of een piano. Een elektronische lift wordt aangedreven door elektriciteit. Een motorlift loopt daarentegen op benzine.

Een elektronische lift

De elektrische verhuislift heeft een iets kleine verhuisbak dan de opbouwlift en heeft dan ook een wat kleiner laadvermogen. Deze lift is ideaal te gebruiken wanneer u niet erg veel grote spullen heeft die u uit uw woning wil halen. De elektrolift kan wel worden uitgeschoven tot twintig meter. Dit is minder hoog als de motorlift, hij kan worden uitgeschoven tot de vijfde verdieping. Door de kleine verhuisbak is het ook een perfecte verhuislift voor een verhuizing binnen of naar een drukke stad. De elektronische lift, werkt zoals de naam het al zegt, op elektriciteit.

Een ladderlift

De kleinste verhuislift, is de ladderlift. Deze is ideaal te gebruiken wanneer u weinig spullen heeft en klein woont.   Deze verhuislift bestaat uit een grote verhuisbak gevestigd aan twee ladders van twee meter. De opbouwlift kan ongeveer 12 meter de hoogte in. Deze lift is het meest ideaal te gebruiken als u wilt verhuizen naar de 1e tot 3e etage. De verhuislift is elektronisch te bedienen, dus het is van belang dat er een stroomaansluiting in de buurt is.

Verhuizers vergelijken en een verhuisliften huren bij Goedkoopeenverhuislift 

Heb je besloten om jouw verhuizing door een verhuisbedrijf te laten uitvoeren? Dan hoef jij geen afwegingen te maken welke verhuislift het beste zal zijn. Wij kunnen u namelijk helpen bij het kiezen van de juiste verhuislift. Wilt u uw verhuizing laten uitvoeren of een verhuislift huren? Neem dan contact met ons op.